Alle biler tages i bytte.
LN Bilcenter / Om os

Hvem er vi?

30 års jubilæum 01.12.2022. Altså været selvstændig og solgt biler siden 1992:) 

Tak for dit besøg på min hjemmeside, her kommer lidt om mit firma.

Jeg hedder Peter Nielsen, jeg tager mig af indkøb af biler, og som det er lige nu, er det også mig som sælger bilerne. Jeg kan finde på, at løbe ti minutter, en gang i mellem, for at hente mine dejlige unger i skolen.

Køb og salg af brugte biler

Inden bilen afleveres, er den gennemgået og i orden

ALLE BILER BLIVER NYSYNET HOS FDM I ROSKILDE.

Her hos LN-Bilcenter er jeg ekspert i at skaffe den rette bil til vore kunder. Har jeg den ikke stående blandt mit i forvejen store udbud, kan jeg altid kontakte vores samarbejdspartnere og finde den bil, der passe dig.

Ydermere er vi godt rustet til at give dig en fair og fornuftig pris for din brugte bil, selvfølgelig også ved bytte til en anden brugt bil.

Evt. helt uden udbetaling.

Jeg har stor erfaring i at rådgive om finansiering.

Jeg har drevet selvstændig virksomhed siden 1992, mit CVR/se nr. 16469785 som jeg selvfølgelig har haft siden starten. Jeg har arbejdet med bilsalg siden 1987.

Telefon Nr. Til mig 27130719 (Mobil) 

I alle mine annoncer står der 'høflig og reel betjening, og det prøver jeg hver dag at efterleve. Så hvis der er noget der ikke er som det skal være, så kom venligst forbi og få en snak med mig.

Jeg giver selvfølgelig KM GARANTI på alle mine biler, der medfølger servicebog med 95% af alle mine biler, gældfrie biler er en selvfølgelig her I butikken.

( Alle biler tages i bytte )

Lukket på alle helligdage.

LN-Bilcenter støtter lokal sporten

Jeg kan også hjælpe dig med finansiering af din nye bil, med og uden udbetaling.
Læs mere her

I forbrugerklageloven bliver det indskærpet overfor erhvervsdrivende, at deres hjemmeside skal indeholde information til forbrugerne om, hvordan de kan indgive eventuelle klager.

Ønsker du at klage, find vejledning her: www.bilklage.dk

Nyhed
Skoda

Skoda Superb

TSi 150 Style Combi DSG
Skoda Superb TSi 150 Style Combi DSG